Friday 22 November 2013

Bu texnologiya, dizayn, daş

Hörgü dekorativ daş

Var iki yol çəkilməsi daş: бесшовный və расшивкой sahəsi. Бесшовный, bu zaman daşlar скрепляются kimi bir-birinə elementləri mozaika. Bir daş намазывается клеем, прикладывается başqa və çox прижимается. Sonra silinir qalıqları, yapışqan. Hörgü daşı ilə расшивкой sahəsi - bu zaman bütün daşlar выкладываются ilə müəyyən kesmek 1-2 sm bir-birinə nisbətən, daha sonra isə alınan olaraq, hazırda заполняются клеем. Vasitəsilə 24 saat başlayırlar расшивки tikişlərin, bu zaman ən тщательным şəkildə заделываются yaranan boşluq arasında". Bunu etmək lazımdır, çox aydın, fərqli dizayn tədricən разрушаться.

Hörgü süni daşdan

Bu halda hörgü daşı çox bənzəyir qablaşdırma kafel. Hamısı da ən: əvvəlcə тщательная emal səthinin, onun грунтовка. Sonra geyd olunur xüsusi yapışqan üçün geri səthi daşdan, və o, sıx прижимается səthə yaxın. Sonra götürülür növbəti daş və приклеивается. Hörgü daşı nə üstdən aşağı, daha yaxşısı ilə açılar. Belə ki, daha asan aradan qaldırılması artıq yapışqan nail səviyyədə hörgü.

Hörgü vəhşi daş

Bu daş hələ "adlanır плитняк" üçün istifadə ki, təhlil садовых yollarının və ya meydançalarının, açıq havada. Hörgü daşı (плитняка) ilə başlayır leysan beton - görülən стяжка. Sonra lazım подговорить özü vəhşi daş. Hər daşlar diqqətlə моют və сушат. Bu zaman отбирают daşları təxminən bir ölçüsü və выбрасывают рассыпаются və ya расслаивающейся daşlar. Zaman beton застынет və daşlar высохнут, seçilir, ən gözəl daş və кладется ən mərkəzi meydan və ya track. Sonra siz будите подбирать digər daşlar buna yaxın növü üzrə və qoyula onların yanında. Пам'xatırlayırıq, bu barədə yapışqan, kimə diqqətlə смазываете hər bir daşı, əvvəl qoymaq üçün onun maksimal yaxın başqa.

Hörgü təbii daş

Mən hekayəni sizə üç əsas yolu çəkilməsi daş. Hələ də bir - hörgü təbii daş. Ümumiyyətlə prinsipi burada eyni: yalnız lazım düzgün seçmək üçün yapışqan. Sonra isə diqqət və təmizlik və olacaq, sizin gözəl dak'jan поляна və ya дорожка.


Mənbə: www. strоy. ru

No comments:

Post a Comment