Wednesday 27 November 2013

Rusiya dəbdəbəsi

Ev ресторатора Stepan Михалкова üçün Николиной Vay - bu cəsarətli qarışdırılması üslub və mədəniyyətlər. Ümumi tendensiya deyil gəzdi partiya və mətbəx-yeməkxanaya - mərkəzi yer tutur ev. Və əgər bütün bu эклектике Степану saxlamaq mümkün ruh qədim rus усадьбы və ənənələri, ailə

Mebel, mətbəxdə Михалкова ifa üslubunda n'пятидесятых: закругленные formaları, неброские ton, матовые ekran windows. Boyunca bir divar - işçi hissəsi ilə плитой və мойкой; kənarlarında - bir neçə kutular ilə çox ящичков və полочек, aydın funksional. Ortalarında - разделочный masa albalı ilə xüsusi пластиковым örtüklü etdiyi bir iz qalmır olan bıçaq. Bir sözlə - işçi mətbəx.



- Bu mebel italiya firması "Edir" biz alıb qızların'beş il bundan əvvəl, - deyir arvad Stepan Alla, - və o, oldu çox практичной. Bəli, görünür, indiyə qədər aktualdır. Çox bəyəndim soba - böyük, bloku tərəfindən əlavə edilir və paslanmayan poladdan üçün tərəvəz və qablar: bişirmək rahat və səthi asan qayğı. Цилиндрическая havasoran üzərində плитой elə gəlir ki, kiçik, amma, həqiqətən, o, güclü. Yüksək stullar istehsal masanın eyni toplanması. Təəssüf ki, biz sifariş yalnız iki - o vaxt yeddi'mən kiçik idi, indi isə üç uşaqların olardı'ются hüququ üçün onlara oturmaq.

- Mətbəx оформлял dizayner?

Alla: Xeyr, biz, sadəcə olaraq, seçdiyiniz sevdiyiniz model və Stepan özü скомпоновал rəflər və tuman kimi ona istəyirdi. Mən tam etibar, onun bədii чутью. O, artıq bir neçə ildir məşğul olur inter'єрами, подбирает mebel və müxtəlif xırda üçün ev və restoran.



Stepan: Biz alırdılarsa, bu mebel, bu ev başqa cür görünürdü. O, daha çox "kənd" - inşa biri бруса, отделан вагонкой. Təmirdən sonra ağacların'taxta tirlər gizli olaraq короба, tavan bağlanıb ağac'деревянными панелями, boz-yaşıl cins əvəz дубовой taxtası, divarlar isə перекрасили bir ton sütunların girişində. Lakin mətbəx və indi görünür təbii ki. O, əvvəlcə планировалась birliyi ilə yemək və bu, ümumi yer qalıb. Stol arxasında gedən qonaqlar, bir şey durur sub-baza, nə сервируется üçün обрабатывающем masa... Mətbəx çıxır canlı. Onun qoxuları məni смущают - əksinə, cəlb edir. Görə проемом sağ əvvəllər idi, qara gedişi, indi isə biz bu sahəyə əlavə qarşı kvadrat mətbəxi. Salam, orada soyuducu, sonra ikinci, eyni və daha bir ilə стеклянными qapıları, mən istifadə etdiyiniz kimi, şərab bir şkaf. O, belə bir rahat, bütün норовят qoymaq, onu və digər məhsulları. Əvvəl sizin приездом idi təmizləmək tortlar.

- Nə şərab şkafda ən qiymətli?

- "Марморето" 2001-ci il. Böyük italyan винодельческий ev məndən xahiş etdi ki, bunu ona этикетку şəklində surəti afişa mənim babası Aleksandr Вертинского idi ki, çap da tenths illərində ötən əsrin. Ona görə də mənə belə əzizdir, bu, tamamilə adi bir тосканское şərab... Стеллаж əksinə soyuducu mən teatrını özüm: istərdim ki, o, idi bir üslubda прованском - fransız комодом. Hamı düşünür - bu, bir гарнитур. Əvvəllər burada həmişə durmuşuq skamyalar və stullar - biz onların клали gətirilmiş məhsulları. Və mənə elə gəldi məntiqi etmək стеллаж ilə выдвижными ящиками üçün мелочей və geniş səthi olan mümkündür qoymaq, həm də istifadə üçün сервировки və ya hətta yemək. Bəs üst стеллажа yaşayırıq крупногабаритную yeməklər - yeməkləri, qazan, чаны üçün mürəbbə.



- Stepan, özləri hazırlaşır?

- Bizim yeddi'ї kişilər nadir hallarda bununla məşğul olurlar. Papa (aktyor və rejissor Nikita Михалков. - M. N. ) ola bilər ki, bir şey hazırlamaq, yalnız ov; mən də спец yalnız шашлыков. Mətbəxdə bizdə полновластная sahibə - ana (aktrisa Anastasiya Вертинская. - M. N. ). Hazırlayır o, nə gözəl. Oxumuşam mənim nənə ilə atasına Натальи Петровны Konçalovski və o, öz ana - Лидии Владимировны Вертинською-Ціргвава. Bu iki qadın misilsizdir bilirdi fransa, грузинскую və rus mətbəxi. Ana, məsələn, edir pasxa biri сметаны üzrə старинному resept - m'yağ, lakin keşməkeşli üçün mədə. O, hər həftə sonu var qablar hazırlayır сациви, m'aydın piroqları, запеченную баранью ayağını телятину... Bir dostum həmişə gəlib bizə şimali balıq növü муксуна və ya нельмы. Onlar birlikdə mama uzun совещаются, sonra isə ana etməyi qoyur balıq духовку və ya başqa hansı yolla колдует onun üzərində, amma hər halda belə çıxır ki, çox dadlıdır.

- Nə vaxtsa ailə рецептом bölüşmək yoxdur?

- Yox - çünki bilmirəm. Siz daha yaxşı soruşun, ana! Düzdür, ona belə bir xüsusiyyət... O, məmnuniyyətlə danışır, nə və necə işlər görülür, amma unudur qeyd etmək bir balaca detal və yemək alınır, belə ki, kimi var. Anam deyir ki, səhv də təsadüfi deyildi. Amma mən düşünürəm ki, o, sadəcə, istəmir ki, açıqlaya öz sirlərini. Yeri gəlmişkən, mənim bir baş-fransız deyiləm "Vanil", замешивая gravies, həmişə отворачивался olan поваров, onlar üçün deyil, bunu bütün тонкостей hazırlamaq.



- Nə qədər var, indi restoran?

- Dörd: "Vanil", "Вертинский", "Снобс" və "Külək" Рублевке. "Снобс" indi перерабатывается - orada olacaq "restoranı Кежуэл". Ümid edirəm ki, baxış maraqlandırdı və növbəti layihə - qastronomik hindistan restoran "Агни".

- Bəs nə maraqlı baş verən və sizin öz mətbəxində?

Stepan: Adi həyat, kimi hamı. Tez-tez qonaqlar gəlir. Hər gedən arxasında böyük rus mexanizm sürüşmə masa XIX əsrin anası tapdı, kiminsə köhnə kottec də Кратово. Belə bir masa həmişə olub загородном ev var, nənə və ata. Kafedra adi ресторанные kimi "Vanil". Üstünüzdə gəzdirmək üçün daşıma qabı, onlardan dəyişmək olar. Hər tərəfdən masa, bir - iki müasir полинезийских və ya индонезийских çəkib bufetin biri tik, orada qab-qacaq saxlanılır. Yeməyi qədim, mənə dost-антиквар hədiyyə isə boşqablar - müasir çin, altında əski. Lakin əsas mövzu bu zonada - narıncı абажур ilə mis деталями. (Bu cür bizim ailədə həmişə rəmzi olub, единения. ) Onu alıb, bu антикварном salonunda və o, kifayət qədər köhnə idi. Biz пошили yeni тканевую əsasını, dolu surətini qədim бахромы və əvəz ağ плафоны, напоминающие haqqında metroya sarı - gətirmiş və Fransa. Yayda isə застолья müddətinə təxirə salınır bağı. Bunun üçün var xüsusi zona talvarın altında, kamin və мангалом. Orada mən həmişə bunu kabablar və ya готовлю qril balıq, m'ət və tərəvəz.



Alla: Baxmayaraq ki, biz özümüz bu yaxınlarda üstünlük şam etmişəm, restoranlarda.

- Rusiya yaxşısı "ветерке", - amiranə bir təklif шестилетний Вася.

- Nə sənə, orada xoşuna gəlir?

Böyük ağac, рулетик, "Птичье süd" və шашлычок!



Mariya Некрасова

Mənbə: Jurnal "Гастроном'"

Mənbə: www. еremont. ru

No comments:

Post a Comment